ข้อมูลนักวิจัย
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. ทานตะวัน พิรักษ์
Tantawan Pirak
Tantawan Pirak
นักวิจัย TARR
| ข้อมูลส่วนบุคคล | |
|---|---|
| ชื่อ - นามสกุล | ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. ทานตะวัน พิรักษ์ |
| ชื่อ - นามสกุล (ภาษาอังกฤษ) | Tantawan Pirak |
| เพศ | |
| ปีเกิด | |
| สัญชาติ | |
| ข้อมูลติดต่อ |
ขอข้อมูลติดต่อ
|
| ตำแหน่ง | หน่วยงานต้นสังกัด | ประเภทหน่วยงาน |
|---|---|---|
| อื่นๆ |
ภาควิชาพัฒนาผลิตภัณฑ์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ |
| ความเชี่ยวชาญ | ความสนใจ |
|---|---|
| Meat, and Poultry product development - Meat Protein and Its interaction with hydrocolloids and other Natural extracts. - applications of chitosan and Protein hydrolysates in Food, especially Meat products - interactions of chitosan and other hydrocolloids or Natural extracts in Food and Meat products, and Its antioxidant and antimicrobial activity - Protein-polysaccharide interaction and complexation - Protein hydrolysates, peptide, Functional and Bioactive peptides: processing conditions and applications - Natural Antioxidants and Natural antimicrobial Agent - applications and development of new and Novel Natural Antioxidants and Natural antimicrobial Agent in Food and Meat products - chitosan applications in Food and Meat products - Modification of chitosan and Its Functional effect - Functional foods, Functional Meat products, Organic Meat products, Low salt and Low calories Meat products (Healthy Meat product for all ages) - Semi-moist dog treats and Functional feeds | Natural extracts - Waste Utilization - Functional Meat products - Food and Meat products for elderly |
| ผลงานวิจัย |
|---|
|
|
| Researcher Map |
|---|


